Mbrëmë Maqedonia u godit nga një Tërmet

Në orën 02 e 44 minuta Greqinë e ka goditur një tërmet prej 3.1 shkallëve sipas Rihterit, ndërsa i njëjti është ndjerë edhe në pjesët jugore të Maqedonisë.

Sipas Observatorit Sizmik, tërmetet më shumë janë ndier në Gjevgjeli, Bogdanci, Strumicë dhe Vallandovë, ndërkaq më pak janë ndier edhe në Shkup.