Mbrëmë në Shkup u mbajt koncert kamertal me emra të njohur të muzikës klasike

img_1089Mbrëmë në Shkup u mbajt koncert i muzikës klasike.Në këtë koncert performuan:
Driton Gaxha, violë, Ilias Livieratos, violinë, Militadis Cassaras, çello dhe Marija Vrshkova, piano.Koncerti ishte me një ambient të ngrohtë me muzike kamertale ku perfomuan emra te njohur te muzikes klasike.