Mbretëresha Elizabetë në gjendje të rëndë

Mbretëresha e Britanisë, Elizabetë dhe burri i saj Princi Philip, i kanë shtyrë planet e tyre për udhëtimin e Krishtlindjeve, për shkak të një ftohje të rëndë. Çifti mbretëror kishte planifikuar që të udhëtonte drejt Norfolk, atje ku tradicionalisht i kalojnë Krishtlindjet. Njoftimi për anulimin e planit është dhënë nga pallati Mbretëror Buckingham.
“Mbretëresha dhe Duka i Edinburgut kanë ftohje të rënda, kështu që kanë vendosur që mos të drejt Sandringham sot,” tha zyra mbretërore në një deklaratë të shkurtër për mediat, shkruan ‘Daily Mail’.
Çifti, organizoi mbrëmjen e së martës një darkë në Pallatin Buckingham në Londër, për të afërmit e tyre me afrimin e Krishtlindjeve.