Mbytet anija me emigrant 178 të vdekur

Një anije me emigrant është mbytur ditën e sotme në brigjet e Egjipit dhe si rezultat 179 persona kanë humbur jetën.

Peshkatarët lokalë bashkë me skuadrat e shpëtimit arritën në bregun e qytetit port Roseta, 250 km në veri të Kajros për të mbledhur trupat.

Numri i pasagjerëve që ndodheshin në anijen RHIB nuk është konfirmuar ende por besohet se në të udhëtonin 450 persona.

Sipas policisë lokale anija kishte një kapacitet maksimum për 150 pasagjerë.

94 prej tyre që humbën jetën ishin egjiptianë kur pjesa tjetër nga vende të ndryshme.

 

epa05558508 A military Rigid-hilled inflatable boat (RHIB) carrying recovered bodies placed in body bags arrive to the shore, the port city of Rosetta, some 250km north of Cairo, Egypt, 27 September 2016. According to media reports, 179 bodies were recovered after a boat carrying migrants capsized off the shore of Egypt. The number of passengers on board is not yet confirmed with media reporting that around 450 were on board on a boat that have a maximum capacity of 150 passengers. The dead includes 94 Egyptians and 75 various foreign nationalities. EPA/TAREK ALFARAMAWY EGYPT OUT

EPA/TAREK ALFARAMAWY

epa05558507 Local fishermen part of the search teams arrive to the shore as a Rigid-hilled inflatable boat (RHIB) carrying recovered bodies placed in body bags to transfer the bags to the shore, the port city of Rosetta, some 250km north of Cairo, Egypt, 27 September 2016. According to media reports, 179 bodies were recovered after a boat carrying migrants capsized off the shore of Egypt. The number of passengers on board is not yet confirmed with media reporting that around 450 were on board on a boat that have a maximum capacity of 150 passengers. The dead includes 94 Egyptians and 75 various foreign nationalities. EPA/TAREK ALFARAMAWY EGYPT OUT