Me brushë dhëmbësh ka fërkuar hundën: Ka zbuluar që ky truk bën mrekulli(VIDEO)

 

E gjitha që duhet të bëni është që ta përavullitni hundën, apo në ndonjë mënyrë tjetër pjesën e fytyrës e cila është problematike, në mënyrë që poret të hapen.

Me siguri e dini tashmë që pasta e zakonshme e dhëmbëve është aleat ideal në luftë kundër puçrrave (nuk ka ndonjë vajzë e cila së paku një herë nuk ka rënë të fle gjumë me pikë paste në puçërr, për ta tharë), dhe nuk ka arsye që të dyshojmë që do të jetë njësoj efikase kundër puçrrave.

E gjitha që duhet të bëni është që ta përavullitni hundën, apo në ndonjë mënyrë tjetër pjesën e fytyrës e cila është problematike, në mënyrë që poret të hapen.

11111

Pastaj përzieni pak sodë buke, pastë për dhëmbë dhe ujë dhe bëni diçka që ju përkujton ngjitësin e lëngshëm. Qiteni në hundë dhe fërkojeni me brushë.

Shikoni udhëzimin në YouTube e cila deri tani ka më shumë e 7,8 milionë shikime.