Me grushta dhe shufra hekuri sulmohet banori i Reçicës së Vogël

Babai S.S dhe biri S.H nga Reçica kanë sulmuar banorë të po të njëjtit vend, duke e goditur me shufra hekuri dhe grushta në pjesën e kokës dhe trupit, njoftojnë nga policia.Rasti në stacionin policor është lajmëruar nga viktima L.A.

Sulmuesit kanë ikur nga vendi I sulmit duke u kërcënuar.

Sulmi sipas rrëfimit të personit të lënduar është se, baba e bir pa kurfarë arsye i kanë kërkuar para dhe se ai nuk iu ka dhënë dhe më pas e kanë sulmuar.