Me iPhone mund të flisni edhe offline në WhatsApp

Dita e pritjes për të dërguar një mesazh në WhatsApp duke përdorur në internet, iku. Një karakteristikë e re e këtij aplikacioni, do të lejojë përdoruesit e iPhone WhatsApp për të dërguar mesazhe, ndërsa janë offline.

Mesazhet do të vendosen në një radhë dhe do të dërgohen automatikisht sapo ju t’i riktheheni linjës së internetit.

Përdoruesit e Apple që duan të përdorin funksionin e ri mund ta bëjnë këtë duke instaluar versionin e fundit të WhatsApp (2.17.1) në pajisjen e tyre.

Përdoruesit e Android janë tashmë në gjendje për ta bërë këtë përmes mesazheve WhatsApp.

Përditësimi i fundit do t’iu lejojë të dërgoni deri në 30 foto ose video në të njëjtën kohë, ku limiti i mëparshëm ishte 10.