Me rastin e festës kombëtare të 28 Nëntorit, Komuna e Çairit organizon program festiv,

Me rastin e festës kombëtare të 28 Nëntorit, Komuna e Çairit organizon program festiv, si në vijim:

15:00 – Manifestim i organizuar nga ana e Unionit të nxënësve shqiptarë
18:00 – Koncert me pjesëmarrës këngëtaret e famshme shqiptare : LEONORA JAKUPI DHE ALTUNA SEJDIU – TUNA.