Mengjes shume i ftohte, beni kujdes ne pjeset me akull, ja temperaturat

Moti sot në tërë Maqedoninë kryesisht do të jetë shumë i ftohtë dhe me borë, sidomos gjatë orëve të mëngjesit. Rekomnadohet te beni kujdes ne pjeset me ngrica dhe akull.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej -21 deri -9 gradë C, kurse gjatë ditës prej -5 deri 3 gradë C.