Mengjesi i sotshem nis me termet

Sot ne mengjes ne ballkan kishte termet. Disa dridhje te tokes kishte ne Turqi edhe ate ne qytetet, Gazaintep, Izmir dhe Stamboll.

Gjithashtu banoret e Greqise sot u zgjuan me dridhje te tokes ku kishte disa dridhje me shkalle prej 2 dhe 4./antpress