Mërgata shqiptare po voton kandidatin e BDI-së (FOTO)

Diaspora si gjithmonë tregohen të ndërgjegjshëm dhe më patriota se ne. Pa kurnifar interesi, i kalojnë kufijtë e militantit, duke votuar masovikisht kandidatin e vetëm Shqiptar, Xhevdet Spahiun. Bravo Mërgata. Këtë mes tjerahs e bën të ditur në një postim në Fejsbuk, Xhem Lamallari- Baruti.

Si që dihet diaspora sot voton për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, ku Xhevdet Spahiu nga BDI është kandidat i vetëm për deputet, njofton Aktuale.mk.