Mesazh sensibilizues nga aktorët e Maqedonisë, ”Mos e shit votën” (Video)

Aktorët e Teatrit të Shkupit me një video satirikie bëjnë apel deri tek qytetarët e Maqedonisë që të votojnë sipas vullnetit të tyre dhe në mënyrë demokratike, duke e shfrytëzuar të drejtën themelore, votim pa ndikim.
”Nëse e shet votën ti, shite për me ble një shpi, e me këtë shpi e gëzon një fëmijë” thuhet mes tjerash në spotin e improvizuar ku marrin pjesë aktorë nga ky institucion.

Përndryshe, zgjedhjet lokale në Maqedoni mbahen më 15 tetor dhe nëpër rrjetet sociale janë shtuar mesazhet sensibilizuese për të parandaluar shitjen e votës.