Mësoni të thoni “të dua” në 50 gjuhë të botës

Thonë se gjuha e dashurisë është universale dhe e kuptueshme nga të gjithë.

Por, për tu siguruar se njerëzit nga e gjithë bota do të kuptohen për Ditën e Valentinit, flowercard.co.uk ka përgatitur një listë me shprehjen “të dua” në 50 gjuhë të ndryshme të botës, shkruan Daily Mail, transmeton Gazeta Blic.com