Milaim Zeka në Cyrih ua shanë nënën qeveritarëve të Kosovës

Në klubin Rinora 4 në Rümlang (ZH) u mbajtë evenimenti i përzgjedhjes së vajzës më të bukur në trevat shqiptare. Aty kanë marrë pjesë shqiptarë nga e gjithë bota. Siç kemi raportuar kurora “Miss Albania of the World-2016″ shkoi sivjet tek 19 vjeçarja Medina Hajraj nga Suedia-Prishtina, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra.

Në këtë evenment kulturor në “Rionra-4″ në Cyrih në pranine e mbi një mijë të paranishmve u “debatua” edhe për politikë dhe hajni, nga moderatoi Milaim Zeka i cili drejtoi për 4 orë rresht “Miss Albania of the World”

Në këtë mbrëmje evenment kulturor “Miss Albania of the World” gazetari i njohur shiqiptar Milaim Zeka në praninë e mbi një mijë pjesëmarrësve ka akuzuar autoritet e Kosovës nga korrili e deri tek presidenti për hajni dhe korrupsion.

“Zakonisht për këto zhvillime kulturore p.sh. në Gjermani, Suedi apo Zvicër ndihmohet këto organizmi sepse edhe përmes bukurisë, femrës njihet prezentohet imazhi i një vendi. Kur dihet botërisht për bukurinë shqiptare, e thënë nga eksperte ndërkombëtar se shqiptarët janen raca me e bukur në botë, qeveria e Kosovës për këtë nuk mërzitet fare. Politikajt tanë mendojnë se vetëm në drekat e silla, hotele e aerplone lobohet për Kosovën ?! Fatkeqësisht qeveria jonë e korruptuar deri në fyt e cila më shumë mendon se si me vjedhë, se sa me kontribue në kulturë. Ky producenti i kësaj mbrëmje sonte na ka thënë që t’mos me e shajme qaverinë, por po e them këtë troq se qeveritarët tanë nga i pari deri tek i mbrami lypin q* nanën !.. Nesje kemi vendosour qe t’mos shajmë, u kërkojme falje, por ka me rrishqiti nga goja..”

Ky “diskutim” i Milaim Zekës nga qindra të pranishem u mirëprit dhe u duartrokit gjatë, bile më shumë se sa fitorja e Miss-it të kësaj mbrëmje ?! Mospjesëmrraje përfaqësuesve shqiptarë nga ambsadat apo konsulat e Kosovës duket se kishin pasur me dije se Milaimi ja ua ‘shilon’, për atë edhe nuk kishin marrë pjesë asnjë ?!.. Nëse këta përfaqësues, siç e quajnë veten, të ambasadave dhe konsulatave nuk prezentojnë në këto evenement kulturore, atëherë shtohet pyetja, kë e përfaqesojen ato në Zvcër ?!, kanë pyetur organizatorët?, përcjell “Presheva jonë”.