Milishovski: Vijon mandati për Gruevskin dhe formimin e Qeverisë stabile

Mandati për Gruevskin dhe formimin e qeverisë stabile, kështu shkruan deputeti Antonio Miloshoski në profilin e tij në facebook.

Lëvizja në drejtim të duhur edhe një hap deri në vërtetimin e votës qytetare, VMRO 51:49 LSDM.
Më pas.. Mandat për Gruevskin, konstituim i parlamentit dhe formimi i qeverisë stabile me fituesit e zgjedhjeve.

3-8