Ministrat shqiptarë vizitë në komunën e Kërçovës dhe Prespës

Sot, së bashku me kolegët e kabinetit qeveritar vizituam komunën e Kërçovës dhe kryetarin e saj z. Fatmir Dehari. Dëgjuam nga afër për të arriturat, por edhe për sfidat e komunës. Njëherit, shqyrtuam mundësitë e aplikimit në fondet IPA-CBC me komunat kufitare të Shqipërisë.
Më pas, vizituam dhe qytetarët e Prespës duke ju siguruar mbështetje institucionale për tërheqje të fondeve në fushën e bujqësisë./antpressfb_img_1475015985466fb_img_1475015977263