Ministri Ameti dhe drejtori i Makedonija Pat Kadriu vëzhguan punimet në Hasanbeg

Kryetari i komunës së uÇairit Izet Mexhiti, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Bashkim Ameti dhe drejtori i ndërmarrjes “Rrugët e Maqedonisë” Gajur Kadriu d sot kanë marrë pjesë në fillimin e fazës së dytë të ndërtimit të rrugës kryesore në Hasanbeg të rrugës Alija Avdoviç në gjatësi prej rreth 1 kilometetër, prej te stacioni i fundit i autobusit me nr 45 deri te shkolla e vjetër në Hasanbeg. Me këtë rast do të bëhet edhe ndërtimi i kanalizimt atmosferik në këtë rrugë, trotuaret e rrugës dhe ndriçimi publik. Në kete rast u theksua se do të sanohen dhe asfaltohen të gjitha rrugët në vendbanimet e vërshuara.