Ministri Ameti mbjelli fidane ne Kërçove per diten e drurit

Sot është një ditë e vecantë për qytetarët e vendit tonë , kur po mbjellim mbi 2,5 milion fidane me qëllim që të investojmë për ardhmerinë tonë të shëndoshë , ngrisim vetëdijen e qytetarëve dhe ndikojnë në përmiresimin e kualitetit të ajrit dhe zbukurimit të vendit tonë .Me këtë rast pres që ekipet profesionale të N.P ‘Pyjet e Maqedonisë’ dhe Ndërmarjet Publike të komunave të vendit të kujdesen që fidanet të mbjellen në mënyrën adekuate dhe në vende të përshtatshme që të mbijnë në numër sa më të madh . Njëkohësisht bej apel deri tek qytetarët që sa më masovikisht të përkrahin këtë aksion. u shpreh Ministri Ameti15281833_10211317670607168_1953589078_n 15211686_10211317669727146_1850299100_n 15300535_10211317711448189_592323266_n