Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu po mer pjesë në konferencën e Vienës me temë “Call for the future”,

Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Pishtar Lutfiu po mer pjesë në konferencën e Vienës me temë “Call for the future”, që mbahet me datë 16-17 Janar 2017 në Vjenë të Austrisë.
Lutfiu është i ftuar për të diskutuar në panel diskutimin për të ardhmen e vendeve të Ballkanit Perëndimor, me temë: The Western Balkan: Time for the next generation.
Të martën, gjatë prezantimit të Ministrit Lutfiu në këtë konferencë, do të jenë të pranishëm personalitete të larta të shteteve të Europës dhe Ballkanit, ku pjesë e panelit do te jet edhe Kryetari i Kuvendit të Kosovës z. Kadri Veseli./antpress