Ministri i arsimit Pishtar Lutfiu, takon Kadri Veselin ne Vienë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Pishtar Lutfiu në vazhdimsinë e takimeve në Vienë të Austrisë, pati një takim me Kryetarin e kuvendit të Republikës së Kosovës z. Kadri Veseli, i shoqëruar nga Ministrja e Drjetësisë znj. Dhurata Hoxha dhe Ambasadori i Kosovës në Austri z.Sami Ukelli.

Në këtë takim ata biseduan rreth situatave politike të dy vendeve fqinje, si dhe forcimin e bashkëpunimit rajonal dhe përfshirjen e vendeve tona në projetet ndërkombëtare.

Ministri Lutfiu dhe Kryeparlamentari Kadriu, ishin pjesë e kongresit të Vienës e cila u mbajt me datat 16-17 Janar 2016 në Аustri/antpress