Ministri Nuhiu nisi aksionin për rinovimin e objektit të SPB-së edhe në Tetovë (FOTO)

Pas rinovimit të objekteve në Kumanovë sot ministri i MPB-së Agim Nuhiu ka qëndruar në Tetovë ku theksoi se do të marrin aktivitete për ronovimin e objekteve ‘barakave” që janë në hapësirat e SPB – Tetovë. Vendosëm që këto objekte t’i ngelin më historisë! Filluam rinovimin infrastrukturor të hapësirave ku jepen shërbimet civile administrative. Qytetarët dhe punonjësit e Tetovës meritojnë edhe më shumë!” , tha mes tjerash ministri Nuhiu.