Ministri per investime arlind Zeqiri ne Biznis forumin ekonomik ne Zvizer

 

 

 

 

Ne Cyrih mbahet biznis forumi ekonomik.arlindi1 arlindi

Nga Maqedonia në Forumin e Cyrihut eshte prezent  ministri për Investime, Arlind Zeqiri dhe shefi i Agjencisë për Investime të huaja, Visar Fida, të cilët me referimet e tyre  sjellen një pasqyrë të gjendjes në fushën e investimeve në Maqedoni.

Gjatë punimeve të forumit, disa nga përfaqësuesit e investuesve nga Zvicra do të raportojnë për përvojat e tyre për investimet në Maqedoni.

Forumi në Cyrih eshte në radhën e aktiviteteve të ngjashme që organizon SEC (Dhoma e Bizneseve e Cyrihut për Evropën e Mesme), ku promovohen ekonomitë e vendeve të ndryshme të Evropës.Gjithashtu teme ne kete forum eshte edhe Investimi dhe tregtia me Maqedoninë, raporte nga përvojat e ndërmarrësve zviceranë!Ne kete forum te pranishem ajne edhe biznesmen shqiptare nga maqedonia qe veprojne ne Zvicer./Antpress