Miss Earth beson në tersin që sjell macja e zezë (VIDEO)

E ftuar tek KUTIA është e sapozgjedhura Miss Earth 2016, Andina Pura.

Spektaklin e Miss Kosova 2016 ajo e vlerësoi si shumë të mirë përderisa cilësoi edhe veten të bukur.

Ndër të tjera Andina tha që është nevrike dhe se beson në tersin që sjell macja e zezë.

E orët e fundit të jetës së saj do t’i kalonte me familjen dhe shoqërinë.