Miss Hungaria: Donald Trump më ftoi në dhomën e tij të hotelit

Ish miss Hungaria, Kata Sarka, ka treguar nëpërmjet një interviste se si Donald Trump e ftoi atë në dhomën e tij të hotelit pas konkursit të bukurisë “Miss Universe 2013” të zhvilluar në Moskë.

“Ai më kapi dorën dhe më afroi drejt vetes. Më pas më pyeti kush je dhe pse je këtu? Unë mbeta aq e habitur sa që thashë vetëm: Hungari. Më vonë më dha kartën e tij të biznesit me numrin privat dhe më tregoi hotelin ku po qëndronte e dhomën e tij. Meqë ra fjala e kam ende atë kartë biznesi,” tha ajo.

Kata Sarka, 30 vjec, thotë se në atë kohë Trump kishte 8 vjet që ishte martuar me Melanian, shkruajnë mediat angleze.

3c1f937b00000578-4120044-image-a-67_1484407022462a2-93c1f42ac00000578-0-image-a-52_1484404763598