Mjet dyshues në stacionin e metrosë në Berlin

Mediat gjermanë kanë raportuar se është mbyllur stacioni i metrosë në Berlin për shkak se është gjetur një mjet i dyshuar.
 

Trenat kanë ndaluar qarkullimin dhe dyqanet rreth zonën janë mbyllur për shkak të sigurisë, transmeton Express.

Tri ditë më parë në tregun e Krishtlindjeve ndodhi një sulm terroristë, ku 12 persona humben jetën dhe 49 pësuan lëndime.