Кандидатот за градоначалник од СДСМ за општина Центар во интервју за Post.mk вели дека доколку народот го избере за да ја води оваа општина, ќе ги реши најголемите проблеми на Центар  и ќе им обезбеди на жителите простор за паркирање во секое време, повеќе зелени површини, нови училишта и градинки и тоа за повеќето проекти со пари од касата на општината. Ова се само дел од темите на кои што зборува Богдановиќ.

Целосното интервју можете да го проследите во продолжение.

Разговорот го водеше новинарката Елена Бошковска Крстевска.