Некои трудници мошне тешко се породуваат, а други пак немаат проблем да се продат и во кола. Фотографката Кејти Гета го немала тј луксуз времено да го испланира моментот на породување.

 

Болките се појавиле и таа знаела дека треба да тргнат во болница. Жали оти немала време да им испече колачи на бабиците, но е среќна што сѐ завршило во најдобар ред.
Кога се приклучиле на автопатот, плодот почнал да излегува, а нејзиниот сопруг едвај успеал да се измолкне од густиот сообраќај и застане на еден паркинг каде Кејти се породила во колата.
Нејзината професија не дозволила сето ова да пројде без фотографии па и покрај тоа што била во болки успеала да ја сними целата случка. Нејзиниот сопруг ја греел нивната новородена ќерка, а набрзо потоа пристигна