Tuesday, January 23, 2018

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНO ИНТЕРВЈУ/ Хасани: Тетовската интервентна кардиологија спасува многу животи

октор Ваљон Хасани- специјалист интернист кој субспецијализира кардиологија, веќе 4 години работи на одделот за Интервентна медицина во Тетовската болница. Бојана Симоновиќ Со оглед на тоа...

Како да знаете дека е „тапа“ во кревет?

Лошиот љубовник не се познава само по техниката во кревет. Вашиот партнер не треба само да знае да мрда со колковите за да си...

Колку пати неделно треба да поминувате со правосмукалка!?

Во време кога сите се претрупани со работа, но ги натежнуваат грижите дека куќата ќе им прооди; секој сака да помине со најмалку работа,...

Ова се пет најлоши и најопасни диети!

Ви претставуваме пет диети кои се рангирани од можни до екстремни, пишува хрватскиот портал net.hr. 1. Диета со цитрони Потекнува од 1930 година и се уште...

Лошиот сон го отежнува намалувањето на килограми

Истражувањата говорат дека и една непроспиена ноќ може да го зголеми апетитот и да го успори метаболимот Научниците даваат нов совет како да се победи...

Бебињата најдобро знаат кога се гладни

Мајките и татковците настојуваат децата да ги ранат според одредена шема, но постои струја лекари кои велат дека тоа е непотребно и често пати...