Modeli shqiptar pozon 100% nudo dhe poston foton në facebook (FOTO, +16)

Modeli shqiptar Kevin Kola ka publikuar në rrjete sociale një foto në të cilën shfaqet tërësisht nudo.Aktualisht ai ndodhet në Bruksel, por ka habitur pafund me foton e fundit: “Arti nuk mund të ekzistojë ose evoluojë nëse bukuria lakuriqe nuk shfaqet.Trupi i njeriut është kryevepra më e madhe artistike e Natyrës. Kevin Kola, Bruksel 6 shtator 2017,”-shkruan modeli krahas fotos që ka publikuar.