Moderatorja shqiptare në kulmin e lumturisë… ‘Vdiqa, u kënaqa, mbarova…’(Foto)

Moderatorja nuk përmban dot lumturinë.
Roza Lati është një nga vajzat e ekranit që i adhuron dhe është shumë e përkushtuar ndaj kafshëve.

Qeni i saj Petit është bërë baba dhe Roza nuk mund të ndahet nga këlyshët e vegjël.Instagrami i saj është mbushur me postimet e këtyre krijesave të vogla.

‘Vdiqa, u kënaqa, dashuri’ shkuruan ajo teksa i ka prezantuar qenushët e vegjël me gjithë fansat e saj.