Monica Belluci nuk plaket kurrë

Mund të jetë 52 vjeçe, por Monica Belluci tregon gjymën e moshës së saj. Kjo shihet qartë.

Mund të jetë 52 vjeçe, por Monica Belluci tregon gjymën e moshës së saj.

Kjo u pa qartë kur ajo parakaloi në tapetin e kuq të Festivalit të Filmit BFI.

Aktorja italiane dukej mjaft elegante me një rrobat e saj të zeza në festivalin e kësaj fundjave.

Për të promovuar filmin e ri On The Milky Road, ylli i  kinemasë u shfaq me flokë të shtrira dhe pak makeup rreth syve.

MBMonica