Morgan Freeman realizon dokumentar për Bosnjën dhe Hercegovinën

Aktori hollivudian dhe fitues i çmimit Oskar, Morgan Freeman, ka kaluar tre ditë në kryeqytetin e Bonjës dhe Hercegovinës dhe Srebrenicë, me ç’rast ka realizuar xhirimet për filmin e tij dokumentar.

Ai është duke realizuar një dokumentar për këtë shtet dhe bukuritë e Sarajevës e Srebrenicës do të jenë pjesë e episodit të parë.

Njëri nga aktorët kryesor këtu është, Senad Hadzifejzovic, përmes së cilit, Freeman dëshiron ta prezantoj Bosnjën dhe Hercegovinën.