Mos e bëni këtë asesi në pjesët intime

Higjiena e pjesëve intime tek femrat ka rëndësi të madhe.

Shumë femra shpenzojnë shumë para në blerjen e produkteve të ndryshme për pastrimin e pjesëve intime.

Mirëpo, ekspertët mjekësorë bëjnë thirrje që asesi të mos përdoren sapunët dhe deodorantët në pjesët intime ngaqë mund të shkaktojnë probleme të ndryshme dhe infeksione.

Në vend të tyre, ata sugjerojnë që pjesët intime të pastrohen vetëm me ujë të vakët./Indeksonline/