Mot i lig në Moskë, ka viktima

 

Të paktën shtatë persona kanë humbur jetën të hënën dhe 69 të tjerë janë lënduar nga një mot i lig që ka goditur Moskën.

Autoritetet njoftuan se personat kishin humbur jetën në distrikte të ndryshme, ku gjatë motit të lig janë thyer pemët.