Mot me shi, bubullima dhe vetëtima

Sot në Maqedoni do të mbajë mot i ndryshueshëm, i vrejntur dhe me të reshura të shiut në veri-perëndim të vendit si dhe pjesën lindore. Të reshurat do të shoqërohen me bubullima dhe vetëtima, përfshirë edhe një erë ë lehtë jugore.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga 3 e deri më 11˚C, kurse ajo ditore do të lëvizë nga 17 e deri më 22˚C.