Motrat Kardashian xixëllonja në Paris

Kim dhe Kourtney Kardashian kanë shkëlqyer në javën e modës në Paris.

Të dyja janë paraqitur me të njëjtat ngjyra, me të vetmin ndryshim ku Kourtney ka treguar gjokset e saj.

Të veshura në ngjyrë ari dhe të bronztë, motrat dukeshin origjinale me gjetjen e tyre