A mund t’i dalloni 7 fytyra në vetëm 10 sekonda? (Foto)

 

 

Në internet po qarkullon një fotografi e cila është test i inteligjencës.

Kjo është fotografi e një peme, në të cilët janë të fshehura figura të disa personave, dhe të rrallë janë ata që mund t’i gjejë të gjitha, transmeton Indeksonline.

Shikoni dhe testoni se sa inteligjent jeni, dhe sa shpejt mund t’i gjeni këto figura?

Kjo fotografi është parë në rrjetet sociale disa miliona herë.

Përgjigjën mund ta shihni më poshtë në fotografi dhe mund të kuptoni se a i keni gjetur të gjitha figurat që janë në këtë foto.