Mural i Trump me Putin në Beograd: Kosova është Serbi

A woman walks past a mural of U.S. president-elect Donald Trump and Russian President Vladimir Putin in Belgrade, Serbia, December 4, 2016. The text on the mural reads in Russian, Serbia and English "Kosovo is Serbia". REUTERS/Marko Djurica

Një mural është vendosur në kryeqytetin e Serbisë, Beograd ku shihen presidenti i zgjedhur i Amerikës, Donald Trump me atë të Rusisë Vladimir Putin, shkruan Reuters.

Në mesin e portreteve të të dy presidentëve është shkruar në tri gjuhë, rusisht, serbisht dhe anglisht: Kosova është Serbi, transmeton Klan Kosova.

Pranë këtij murali që është vendosur në një ndërtesë në Beograd shihet një grua tek sa kalon andej pari.