Muratori shqiptar, garon lakuriq në emisionin e famshëm gjerman (FOTO +18)

Muratori shqiptar, garon lakuriq në emisionin e famshëm gjerman (FOTO +18)

“Adami kërkon Evën” është programi më i komentuar gjerman. Pak a shumë si “Big Brother”, reality show i cili monitorohet e transmetohet në televizionin RTL, ka si personazhe modele, këngëtarë apo tenistë të cilët krejtësisht lakuriq, kërkojnë dashurinë.

Të vendosur në një parajsë ishullore, mes garuesve revista “Who” thotë se ka spikatur dhe një konkurent shqiptar. Ai quhet Kushtrim dhe është 29 vjeç. Kushtrimi jeton në Duisburg dhe është me profesion murator.