Mustafa: Kalimi i demarkacionit sjellë vizat (VIDEO)

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa ka shprehur bindjen e plotë se ratifikimi i marrëveshjes së demarkacionit me Malin e Zi do sjellë liberalizimin e vizva për kosovarët.

Në emisionin “Euro Tribuna” me Menduh Abazin, i pari i ekzekutivite ka folur  edhe për deputetët e LDK-së, që nuk po binden për votim, kërcënimet e deputetëve, bojktomimin e listës serbe dhe shumë të tjera.