Ndahet nga jeta gazetari dhe analisti i njohur shqiptar Andrea Stefani

Ka ndërruar jetë për shkak të një sëmundjeje të rëndë gazetari dhe publicisti Andrea Stefani. Ai kurohej prej kohësh në një spital në Romë ku edhe ka ndërruar jetë. Stefani ishte aktiv prej kohësh aktiv në fushën e publicistikës. Prej rreth 20 vjet ai ka punuar si gazetar dhe opinionist në organe të ndryshme të medias shqiptare.

 

auto_andrea_stefani_21480781667

maxresdefault_123