Ndalohet një afrikan në aeroportin e Shkupit, tentoi të kalon me pasaportë të rrejshme

Dje në orën 13:30 në aeroportin “Leka i Madh” në Shkup, për shkak të përforimit të dokumenteve italiane të falsifikuara është ndaluar A.B (24) nga Republika e Ganës, shtet në perëndim të Afrikës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Arsyet se pse ka dashur të udhëtojë me pasaportë të rrejshe nuk bëhen të ditura, por mund të jetë për emigrim në vendet evropiane.

Personit është marrë nga ana e inspektorëve dhe pas konsultimeve me Prokurorin Publik, të njëjtit i janë marrë dokumentet personaëe dhe do të ngrihet padi penale me procedurë të rregullt.