Ndërpritet ndeshja derisa një tifoze gjen vajzën

Momente emocionuese në botën e tenisit. Rafael Nadal dhe legjenda e tenisit amerikani McEnroe ndëprenë lojën në mes kur një grua mes publikut thërriste me zë të lartë emrin e vajzës që i kishte humbur nga sytë.

Ndeshja është ndërprerë deri në momentin kur nëna me lot në sy përqafoi vajzën.

Një emocion i cili nuk mund të mos përjetohej nga të mëdhenjtë e tenisit.

22257