Ndihme per rreth 20 familje nga Dibra ne keto dite te ftohta

Rreth 20 familjeve dibrane u janë dorëzuar ndihma në ushqime dhe tesha këto ditë të ftohta! Ata ju falenderojnë të gjithëve që hapët zemrën dhe u solidarizuat! Bravo djelmoshave dibranë për organizimin! Jemi krenarë me ju! Ju që doni t’i bashkangjiteni aksionit, ju lutemi lajmërojuni në numrat 070 466 909 ose 078 325 883 dhe ata do i marrim nga shtëpitë tuaja ndihmat. Janë edhe rreth 80 familje të rrezikuara, t’ju ndihmojmë!