Ndodhi edhe kjo: VMRO-ja mori 60 vota shqiptare në Tearcë?

Rivotim në Tearcë përfundoi, ka qenë vendimtarë për rezultatin përfundimtarë të zgjedhjeve, numrit të mandateve, por ndoshta edhe për formimin e Qeverisë së ardhshme. Të drejtën e votës e kanë shfrytëzuar 404 qytetarë. LSDM nuk ka arritur të marrë edhe një mandat.

Përfundimtare:
150 VMRO
245 LSDM

Muhamed Zekiri, anëtari i LSDM-së në Facebook ka shkruar se LSDM ka fituar kundrejt VMRO-së dhe PDSH-së.