“Ndotja e ajrit ne Karposh vjen nga Kosova”!!!

Portali maqedonas ka dhene nje artikull ne te cilin thuhet se ndotja e ajrit vjen nga Kosova.

Me sakt ne lajmin shkruhet se nga Komuna e Karposhit thone se verehet nje re  qe vjen ngaKosova ne drejtim te Karposhit. Sipas te dhenave te tyre kjo ndotje vjen nga rruga e Kaçanikut ku ndodhet fabrika per prodhimin e gipsit dhe materialeve te tjera ndertimore. Komuna karposh kerkon nga pergjegjesit e kesaj çeshtje te reagojne menjehere.

Keto lloj lajme jane edhe me shume nje shembull se si funskionojne gjerat ne Maqedoni, ku vazhdimisht akuzohen shqiptaret kesaj radhe edhe per ndotjen e ajrit. Portali antpress kerkon nga organet pergjegjese te meren masa rreth ketyre informacioneve te pa sakta te cilet demtojne funksionimin e shoqerise ne Maqedoni. Menjeher pas publikimit te ketij lajmi ne rrjetet sociale kane filluar reagimet e para./antpress