Ndryshojnë përmasat ideale për trupin e një femre sipas shkencës

Deri më sot dimë që përmasat ideale për një femër janë 90-60-90. Por, hulumtuesit e Universitetit të Teksasit kanë përcaktuar të tjera përmasa për një trup perfekt. Ja cilat janë këto përmasa sipas tyre: masat e gjoksit, peshës dhe ijëve duhet të jenë 99-63-91, për një femër me gjatësi 1m dhe 68 cm.

Në mënyrë që të ta keni më të lehtë për të imagjinuar një trup me të tilla përmasa ne ju njohim me Kelly Brook, modele dhe aktore 34 vjeçe nga Anglia.

Shkencëtarët pohojnë se trupi natyral i aktores është perfekt dhe shumë joshës.