Ndryshojnë rregullat për parkimin sezonal në Shkup

Nga e shtuna fillon parkimi sezonal ne Parkimin e qytetit ne Shkup njofton ndërmarja komunale e parkimit ne Shkup.Në zonat e parkimit A,B,C nga e hëna deri të premten do te jete prej ora 7 deri 21 ndersa te shtunen nga ora 7 deri 14. Dhe parkimi ne zonen D do te jete prej ora 7 deri 23 nga e hena deri te shtunen./antpress