“Në bastionin e BDI-së në Gazi Babë” (FOTO)

Dega e BDI-së së Çairit sonte ka vizituar Shtabet vendore “Teli” dhe atë “Liria” në kuadër të takimeve të rregullta me banorët në prag të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare më 11 dhjetor.

“Sonte në bastionin e Bashkimit Demokratik për Integrim në Gazi Babë!
Pamje nga vizitat në KV TELI dhe KV LIRIA. Falënderojmë sinqerisht qytetarët për mikpritjen e ngrohtë edhe në këto temperatura të ulta!”, shkruhet mes tjerash në llogarinë zyrtare të Fejsbukut të kryetarit të Çairit, Izet Mexhiti, njëherësh nënkryetar i BDI-së, ku të pranishëm kanë qenë struktura më e lartë, si kryetari i degës Beqir Asani, bartësi i njësisë zgjedhore një Artan Grubi, kryetari i shtabit komunal Besim Koka, ministri Driton Kuçi, Nazif Bushi, Shaip Zendeli, Ejup Ademi, Avni Kallaba dhe tjerë.

1233plusss15056361_1282093705198595_4647005744723041530_n

grubii

beqagrubiikuqi

koka

14993544_1282093231865309_8245533962788318374_n