Ne Diber sonte mbajti tubim Aleanca per shqiptaret

Sonte Dibra e madhe është po aq e madhe sa Aleanca per Shqiptarët. Ky është qyteti i Gjeneral Gëzim Ostrenit, i Ziadin Selës,dhe i gjithë shqiptarëve. Nuk do ta lëmë më Dibrën të vuajë nga plaga e saj e mërgimit u shprehen perfaqesuesit e Aleances per shqiptare .